Многу попусти и големи изненадувања на првиот ден од Garage Sale во Ramstore mall

Започна најголемиот шопинг настан кој сите го очекувавме со големо нетрпение.

Вистинска распродажба, многу попусти и голем асортиман на производи се зборовите со кои би го опишале првиот ден од Garage Sale.

Од вчера, посетителите на Ramstore Mall имаат можност да пазарат во своите омилени продавници и да искористат попуст до неверојатни 70%. Традиционалано, во кампањата учествува и маркетот, во кој може да се најде широк асортиман на производи по намалени акциски цени.

Ramstore mall ги почитува сите мерки и препораки за заштита од корона вирусот. Уживајте во безбеден шопинг во Ramstore mall.