Back to school со Рамстор мол

Традиционално и оваа година Рамстор Мол ја организира кампањата “Back to school”, во рамки на која учениците по промотивни цени ќе можат да си купат се што им е потребно за стартот на новата учебна година. Враќањето во училиште и почетокот на школската година за децата и родителите значи потрага и набавка на нови училишни материјали, ранци и гардероба, па затоа претставници од трговскиот ги повикуваат сите млади да ја искористат промоцијата и да уживаат во убаво предшколско шопинг искуство.

Богатата понуда од брендовите во Рамстор Мол ја сочинуваат училишни прибори, материјали, најмодерни уникатни ранци и секако голем избор на гардероба и обувки. “Back to school” ги опфаќа сите актуелни понуди, промоции и попусти на брендовите во трговскиот наменети за основците и средношколците.

Бидете подготвени за назад во училиште со Рамстор мол.

web_slider