Честит Велигден на сите

Дојди во Рамстор Мол и сними Велигденско изненадување на мама, тато, баба, и дедо, и за сите твои сакани!

Направи им го денот уште поубав и изненади ги со видео честитка на Facebook, во недела на Велигден.

ДАСТА Академија и Рамстор Мол Ве покануваат на Велгденско филмско дружење.

12ти Април (среда) од 12-16ч.

*Децата мора да бидат придружени од полнолетно лица.

рамсторе даста велигден