Добитници од наградната игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“

Големата наградна игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“ официјално заврши.

На денешното официјално извлекување беа извлечени среќните добитници на:

  • 40 вредносни ваучери од 1000 денари за пазарување од Рамстор маркетот.
  • 4 викенди за двајца во Берово Аурора Ресрот & Спа
  • 4 патувања за двајца во Рим, Париз, Барселона и Истанбул

Сите среќни добитници ќе бидат контактирани од понеделник, 11 Јуни, за да можат да ги подигнат своите награди од административните простории на Рамстор мол.

Најпрвин беа извлечени 40 ваучери за пазарување во вредност од 1,000 денари. Во продолжение листата на добитници од 40 ваучери.

Име и Презиме Вид на награда
1 Бисера Доневска Ваучер од 1000 денари
2 Ирена Димишковска Ваучер од 1000 денари
3 Тони Геров Ваучер од 1000 денари
4 Ане Станојковска Ваучер од 1000 денари
5 Никола Стружанчев Ваучер од 1000 денари
6 Весна Ѓуревска Ваучер од 1000 денари
7 Олгица Велјановска Ваучер од 1000 денари
8 Малинка Матевска Ваучер од 1000 денари
9 Јелица Трајковска Ваучер од 1000 денари
10 Горан Миланов Ваучер од 1000 денари
11 Ивана Ѓурковска Атуш Ваучер од 1000 денари
12 Аленка Лапе Ваучер од 1000 денари
13 Спасена Иваноска Ваучер од 1000 денари
14 Викторија Блажевска Ваучер од 1000 денари
15 Љубомир Дракулевски Ваучер од 1000 денари
16 Филип Стојановски Ваучер од 1000 денари
17 Соња Ристовска Денковска Ваучер од 1000 денари
18 Рената Матески Ваучер од 1000 денари
19 Славчо Деловски Ваучер од 1000 денари
20 Катерина Ѓорѓиева Ваучер од 1000 денари
21 Соња Нетковска Ваучер од 1000 денари
22 Анета Божиновска Ваучер од 1000 денари
23 Фуат Весели Ваучер од 1000 денари
24 Ане Стојановска Ваучер од 1000 денари
25 Алмир Цудак Ваучер од 1000 денари
26 Мартино Стоматовски Ваучер од 1000 денари
27 Јасмина Ивановска Ваучер од 1000 денари
28 Иљ Јакупи Ваучер од 1000 денари
29 Катерина Крстевска Ваучер од 1000 денари
30 Слободан Манчевски Ваучер од 1000 денари
31 Славица Лилиќ Ваучер од 1000 денари
32 Марија Качуркова Ваучер од 1000 денари
33 Рената Тодоровиќ – Миловановска Ваучер од 1000 денари
34 Сабина Зеќир Ваучер од 1000 денари
35 Ирина Титиева Ваучер од 1000 денари
36 Жарко Трендовски Ваучер од 1000 денари
37 Оливера Глигорова Ваучер од 1000 денари
38 Сема Јусуфовиќ Ваучер од 1000 денари
39 Енис Дрндар Ваучер од 1000 денари
40 Владимир Мицковски Ваучер од 1000 денари

Потоа беа извлечени 4 добитници на викенд патување во Берово во Аурора ресорт и спа.

Име и Презиме Вид на награда
1 Димо Илиевски Викенд во Берово, Аурора Спа&Ресорт
2 Јелица Трајковска Викенд во Берово, Аурора Спа&Ресорт
3 Жарко Цветаноска Викенд во Берово, Аурора Спа&Ресорт
4 Снежана Јовановска Ацева Викенд во Берово, Аурора Спа&Ресорт

На крај и 4 пара кои што ќе ја запознаат Европа со помош на Рамстор мол.

Име и Презиме Вид на награда
1 Саша Јовчевски Патување во Рим
2 Кристина Биковска Патување во Париз
3 Методи Мајков Патување во Барселона
4 Ванѓел Димановски Патување во Истанбул