Фантастично затварање на филмската среда со „Ertuğrul 1890“

Во рамките на маркетинг кампањата „Лето во Рамстор мол“, оваа филмска среда го затвараме отвореното кино со фантастичната драма Ertuğrul 1890.

Историска драма за вистинска приказна за два клучни настани во турско-јапонската врска, што го продлабочи пријателството меѓу двете нации. Филмот се прикажува во соработка со турскиот културен центар Јунус Емре.

Ве очекуваме и оваа среда со почеток од 20.30 часот на одделот за брза храна на одличен турски филм и гратис пуканки.

sponzoriran post letna filmska sreda turski film 2