Голема игра за голема KIA

Нова наградна игра на Рамстор Мол

Пазари во Рамстор мол и освоj вредни награди!

Рамстор Мол започнува уште една голема наградна игра “Голема игра за голема КИА”. Од 16 ноември во Рамстор Мол, секое пазарување е можност за освојување на една од многуте награди, а ако сте најсреќниот купувач, на денот на извлекувањето ќе си заминете дома со новата КИА Стоник.

Се што треба да направите е во периодот од 16 ноември до 16 јануари 2019 да пазарувате во било која од продавниците на Рамстор Мол и доколку вашата фискална сметка е во вредност од над 1.000 денари, да ја приложите на инфо пултот кој ќе биде лоциран на првиот кат во ТЦ Рамстор Мол при што ќе добиете награден купон. Доколку вашата сметка е над 2000 или над 3000 денари добивате два или три купона кои откако ќе ги пополните станувате потенцијален добитник на еден од 30-те ваучери во вредност од 1.000 денари за маркетот во склоп на Рамстор Мол и секако главната награда, уникатниот автомобил КИА Стоник.

Ве потсетуваме, задолжително да ја чувате вашата фискална сметка до големото извлекување кое ќе се одржи на 17 јануари 2019 година во 12:00 часот во трговскиот центар Рамстор Мол.

Дотогаш, пазарувајте во Рамстор Мол и учествувајте во наградната игра Голема игра за голема КИА. Mожеби токму вие ќе бидете еден од среќните добитници!

insta post-01