Најубав 8ми Март во Рамстор мол

Подароци, попусти и базар на рачни ракотворби ја сочинуваат богатата понуда на новата кампања на Рамстор Мол која започнува од понедленик (05.03) и ќе трае се до Меѓународниот ден на жената 8-ми март. Во рамки на кампањата “Најубав 08ми Март” трговскиот центар ќе се потруди да им го честита на најубав начин празникот и да ги разнежи припадничките на понежниот пол.

Четири дена посетителите на трговскиот центар ќе имаат можност да купуваат од своите омилени брендови по намалени цени од 20% до 50% на женските колекции низ продавниците во Рамстор Мол. Во рамки на кампањата ќе се одржи и базар на рачни ракотворби во соработка со Занаетчиска комора.

8-Mart Popusti BazarnaRacniRakotvorbi 22.02.2018

Додека во периодот од 06ти до 08ми Март со приложување на фискална сметкa над 1,000 денари направена во било која продавница на Рамстор мол, вклучуваќи го и маркетот, посетителите ќе можат да добијат една грепка и да изгребат еден од 300 подароци : слатки М пакети, книги или цвеќе. Фискланите ќе можат да ги приложат во периодот од 12 до 18 часот.

8-Mart 300 Podaroci 22.02.2018

Бидете и вие дел од најубавиот 08ми Март во Рамстор мол.