Одлична акција на Burger King и Ramstore

Во периодот од 25 септември до 25 октомври Ramstore и Burger King имаат заедничка кампања!

Со секој купен купон од 25 денари во маркетите на Ramstore добивате богато мени во Burger King за 329 денари 🍔🍟

Акцијата трае во периодот од 25 септември од 25 Октомври.

5BKMakedonijaKupon