Почуствувај го летото во Рамстор мол

Почувствувајте го летото во Рамстор мол.

Вашите омилени брендови со одлични летни попусти до минус 50 проценти.

Разладете се во пријатна атмосфера и избегнете ги високите температури ова лето само во трговскиот центар Рамстор. Посетителите ќе можат да се подготват за летната сезона со нови парчиња облека, обувки, накит,  козметика , производи за домаќинство по намалени цени низ сите продавнци.

Твојот најдобар избор за ова лето е Рамстор мол, центар во центар.

RamstorWebSlider (1)