Детско катче Дримленд

logo-drimlend

Постоиме од 2007 година со единствено мото да креираме мигови кои траат еден ден а се паметат цела година.   

Само кај нас ќе најдете безбеден престој за вашето дете со играчки според сите безбедносни норми поделени на зони за активности: лавиринт за развој на моторните и логички способности, колички за уживање во забавата, софт (мека) зона за безгрижни игри со куќички, кујни, алатници, камиончиња, плејстејшн и електронски игри за дружење, терен за кошарка , трамболини и НЕЗАОБИКОЛНИТЕ И ЕДИНСТВЕНИ ЗАМОЦИ ЗА СКОКАЊЕ И ВРТЕЛЕШКИ (COCONUT TREE).

Само кај нас можете да сретнете идни ѕвезди, претседатели, пилоти, астронаути, доктори, спортисти и научници, затоа што само во Дримленд секое дете има право да сонува и да верува во своите соништа!

Таму има многу играчки и смеа, силен детски џагор и весела врева.

Полно мали срца чукаат ко едно, од играта и среќата има ли повредно.

Ја посетив конечно вчера и јас, ги видов тие играчки си запеав на глас.

И знаев, бев сигурен дека еден ден, таму ќе го прославам мојот роденден.

Го натерав тато еднаш да одиме и ние, да видам дал е вистина и што таму се крие.

Тајната ја открив веднаш кога влегов, и во тоа царство слегов.

Сега покани си пишувам со ракопис детски, ќе ги поканам сите мои другари светски после Мики Маус и Дизниленд, да дојдат во игротеката од соништата.

ДРИМЛЕНД.

Искористете ја можноста да го изберете вистинското место за Дневен престој и ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ВАШИТЕ РОДЕНДЕНСКИ ЗАБАВИ КАЈ ДОКАЖАНИТЕ ЕКСПЕРТИ ЗА РОДЕНДЕНСКИ ЗАБАВИ.

Игротеки Дримленд:  Рамстор   078 24 77 31

За посреќно детство!!!