“Случајот СК1“ оваа среда во Рамстор мол

Вистинска приказна, возбудлива криминалистичка драма за истрага на млад инспектор кој набрзо станува опседнат со запирање на монструмот кој што убива низ Париз.

Оваа среда, 12ти Јули со почеток од 20.30 часот погледнете ја бесплатната прокција за истрагата по еден сериски убиец само во одделот за брза храна.

Ве очекуваме сите во Рамстор мол на гратис пуканки и возбудлива криминалистичка драма „Случајот СК1“.

filmska sreda LAFFAIRE SK1