Велигденски попусти во Тесориди Маре

Започнаа велигденските попусти во продавницата на Тесориди Маре лоцирана на приземјето на Рамстор мол.

Одлични празнични попусти на одредени производи до – 50 %.

Разубавете се природната козметика на Тесориди маре.

tesori di mare