Заедно го одбележуваме денот на млекото

Драги дечиња, Ве очекуваме утре во Рамстор мол од 14 до 15 часот на одлична дружба и едукативна работилница. Заедно да ја изработиме и моделираме вашата омилена фигура или играчка со ФИМО полимерна глина.

Го одбележуваме Светскиот ден на млекото во Рамстор мол, ги моделираме омилените играчки, а вредните детски рачиња ќе си добијат подароци.

Книжарата Staedtler лоцирана на првиот кат во текот на целиот ден ќе има дополнителен попуст од – 20 проценти на целиот асортиман на STAEDTLER и ZIPIT.

RM-svetski-den-na-mlekoto-slider