Започнуваат летните музички петоци

Летото е позабавно со добра музика.

Секој петок од месец Јули во нашиот трговски ќе ве развеселуват звуците на гитара и прекрасни вокали кои што ќе допринесат за подобро пазарување.

Попусти, промоции, забава и музички бендови e се што ви е потребно за ова лето само во Рамстор мол.

leten muzichki petok web slider