Викенд со Тато

VIkend-so-Tato-1-723x1024Викенд со Тато Рамстор Мол го одбележува светскиот ден на таткото Забава, едукација, дружење и многу попусти овој викенд по повод одбележувањето на светскиот ден на таткото во Рамстор Мол. Во рамките на „Викендот со Тато“ предвидени се најразновидни активности наменети за дечињата.

Започнувајќи на 19 јуни од 17 до 19 часот раскажуваме приказна за уметниците, додека во сабота и недела 20 и 21ви јуни со почеток од 11 до 13 часот се дружиме со „Бендот на Тато“, музичка едукација и „Тимот на Тато“ спортски активности. Во истите часови како дополнителни активности за забава со тато предвидени се играта меморија како и електронска честитка за креативно заблагодарување до сите татковци. Драги дечиња и татковци ве покануваме на заедничка дружба и забава овој викенд во Рамстор Мол. Нека е среќен светскиот ден на таткото.