• Ramstore mall rabotno vreme praznici
  • Raspeana-turli-tava-(1000x500)
  • Matursko-Tablo-slider-(1000x500)
  • Volshebno-veligdensko-drvo-slider
  • Cenatr-na-prijatelstvo

Работно време 10:00-22:00

Хипермаркет 08:00-22:00

Food court 09:00 – 23:00

Настани

27 април 2016
two-kids-painting-easter-eggs

Креативен Велигден во Рамстор мол

Дечиња ве покануваме заедно да го одбележиме престојниот верски празник Велигден, преку креативно бојадисување на велигд...

Прочитај повеќе
25 април 2016
Raspeana Turli Tava 2

Детска претстава „ Распеана турли тава “

Во пресрет на големиот верски празник Велигден, на ден 28 април, четврток ги покануваме сите дечиња на театрската претст...

Прочитај повеќе
19 април 2016
Matursko-Tablo-slider-(1000x500)

Започнува голема матурска кампања на Рамстор Мол

Трговскиот центар  кој е центар на модата, вкусови, настани и забава, Рамстор Мол преку денешната најава на кампањата Ма...

Прочитај повеќе

Промоции

28 април 2016
LTB jeans

Празнична акција во LTB Jeans

Одлична понуда во продавницата на LTB Jeans во Рамстор мол, лоцирана на првиот кат. За едни купени фармерки, добивате...

Прочитај повеќе
28 април 2016
magnetik2

Празнични попусти во продавниците на Магнетик

Велигденски попусти во продавниците на Магнетик во Рамстор мол. -20% на целата изложена колекција во BASLER, PENNYBLACK...

Прочитај повеќе
28 април 2016
tesori di mare1

Велигденски попусти во Тесориди Маре

Започнаа велигденските попусти во продавницата на Тесориди Маре лоцирана на приземјето на Рамстор мол. Одлични празни...

Прочитај повеќе

Ramstore

Повелете во одлично
снабдениот супермаркет
на Рамстор

Прочитај повеќе