Дружење со Дајте Музика во Рамстор Мол

Другарството е најважно – Дајте Музика во Рамстор мол

Да покажеме дека другарствотото е најважно со Дајте Музика во Рамстор мол

По повод почеток на второто полугодие од учебната година, како и секогаш Рамстор Мол нуди одлична забава за најмалите која ќе изобилува со многу музика, детски насмевки и голема радост.

На 23 јануари со почеток во 18:00 часот на првиот кат во Рамстор Мол сите деца ќе може да уживаат во забавата која ќе ни ја приредат Јован, Наташа, Филип, Кики, Тео и Саша од серијалот „Дајте музика“.

Другарството е една од најубавите работи која децата ќе ја паметат од своето детство. За повеќето од нас најголемите сеќавања се оние кои сме ги поминале играјќи со пријателите. Токму затоа, преку игра и песна Рамстор Мол ќе не наврати сите во детството кога времето ни поминуваше со едно од најпопуларните и најуспешните детски серијали како што е „Дајте Музика“.

Рамстор Мол Ве очекува на вистинско дружење и ветува незаборавно искуство кое ќе овозможи најмладите да уживаат.

drugarstvoto-e-najvaznot