ЛЕТНИ ПОПУСТИ 07.07 ДО 21.07 2022

Неодоливи ЛЕТНИ ПОПУСТИ во центарот на градот и тоа до -70% попуст. Биди дел од летната шема,

пазарувај во екот на сезоната по неворојатни попусти. Попустите траат од 07.07 до 21.07.2022.

Ве очекува Ваш Рамстор Мол, Центар во Ценатар.