НОВИОТ FORD ECOSPORT ОД ДЕНЕС ВО РАЦЕТЕ НА СРЕЌНАТА ДОБИТНИЧКА

Денес  на Татјана Балчева добитничката на наградната игра ‘’Ramstore Mall ве наградува – Во Новата година со нов Ford Ecosport’’, официјално и се додели автомобилот Ford Ecosport.

На среќната добитничка Ramstore Mall и посакува многу среќа  и во иднина со новиот автомобил!

Slika-kola--1

Slika-kola-2

Slika-kola-3