ОД ДЕНЕСКА ПА СЕ ДО 11 ФЕВРУАРИ ЗАБОРАВЕТЕ НА СЕ ДРУГО ОСВЕН НА ШОПИНГ ВО РАМСТОР МОЛ

ЗАПОЧНА GARAGE SALE

Од денес па се до 11 февруари заборавете на се друго и насочете се на шопинг во Рамстор Мол. Garage Sale конечно започна. Настанот кој  со нетрпение  го очекувавте, од денеска па се до 11 февруари ќе ви донесе одлична можност да купувате на огромни попусти до 70% бидејќи ПРАВИМЕ ЧИСТКА, ВАДИМЕ СЕ НАДВОР.

Сите посетители од денеска ќе можат да купуваат на огромни попусти и до 70%, а ќе можат да ги искористат  и големите акции и изненадувања од сите продажни објекти во Рамстор Мол.

Затоа од денес, па се до 11 февруари заборавете на се друго, и дојдете на шопинг во Рамстор Мол.