Погледнете како си поминавме на маршот со Ивце Пивце

САКАМЕ ШКОЛО. САКАМЕ ПОВЕЌЕ ЛЕКТИРИ. ДАВАЈТЕ ДОМАШНИ – НЕ СЕ ИЗДРЖУВА ВЕЌЕ!!! СЕКОЈ ДЕН МАТЕМАТИКА. СЕКОЈ ДЕН ЗА УЖИНКА – ГРАШОК И БОРАНИЈА беа паролите кои вчера дечињата заедно со Ивце Пивце ги носеа од плоштад Македонија до Рамстор Мол.

Многу првачиња, вторачиња и што уште не вчера уживаа во преубавиот марш кој го означи првиот училишен ден.

Маршот заврши во Рамстор Мол каде беа доделени ваучери за првите 100 дечиња, а во квизот на Ивце Пивце беа наградени многу дечиња со подароци.

Погледнете дел од атмосферата од вчерашниот марш по повод кампањата “Конечно школооооо”
Ramstore---(51)

Ramstore---(69)

Ramstore---(35)

Ramstore---(82)

Ramstore---(88)

Ramstore---(111)

Ramstore---(131)

Ramstore---(132)

Ramstore---(136)

Ramstore---(140)

Ramstore---(143)

Ramstore---(147)

Ramstore---(149)

Ramstore---(150)