Пролетна промоција во Спрингфилд

fb-2 jakni Ramstore

Одлична пролетна промоција во продавницата на Спринфилд во Рамстор мол. Во периодот од 11ти до 17 април до – 25 проценти попуст на јакни и палта.

Попустот се пресметува на каса. Не се комбинира со останатите попусти и промоции.