Рамстор Мол Ве кани на заедничко одбележување на денот на пролетта.

По повод денот на пролетта (21.03.2015) во нашиот трговски центар ќе се одржи креативна работилница на вредните сезнајковци, кои ќе цртаат на тема: пролет. По завршувањето на работилницата следува изложба на нивните уметнички дела. За сите посетители на трговскиот центар од 11 до 13 часот ќе следува пролетно освежување со сокчиња и шеќерна волна.

Посетете го нашиот трговски центар, заедно да ја обоиме пролетта.

Почеток на активностите: 11 часот.