Пролетна акција во Sport Vision

sport-vizn

Нова пролетна акција во продавницата на  Sport Vision во Рамстор мол. Со комбинација на 2 производи од брендот Ellesse добијте -20%, со комбинација на 3 производи добијте – 30% попуст.