Среќни добитници на наградната игра ,,17 години со Вас 117 награди за Вас”

 По повод 17-от роденден на Рамстор Мол, беше организирана наградна игра ,, 17 години со Вас 117 награди за Вас. Во продолжение може да ги погледнете среќните добитници.

1 Добитник на 70.000 денари

Ред. Бр. Име и Презиме Број на фискална
1. Алина Исмаилоска #0190

 

 

116 Добитници на 5.000 денари

Ред. Бр. Име и Презиме Број на фискална
1. Оливера Алексовска #0321
2. Владимир Мандовски #0254
3. Никос Сребров #0275
4. Даниела Караџова #0370
5. Марјан Петровски #0510
6. Селим Лиманоска #0046
7. Лорента Андоновска #0130
8. Ведран Митковски #0179
9. Максим Димитриески #0270
10. Марко Мустракински #0201
11. Марко Јанкулоски #0135
12. Филип Колевски #0012
13. Менде Фидановски #0491
14. Билал Хасани #0077
15. Јулијана Јанева #0133
16. Миле Томовски #0300
17. Росана Донев #0397
18. Долорес Ананиева #0579
19. Јована Христова #0325
20. Снежана Гацова #0122
21. Ивана Митовска #0525
22. Андријана Аџиевска Спасовска #0339
23. Ненад Давидовиќ #0192
24. Оломан Аџиоски #0111
25. Анета Ангелоска #0435
26. Васка Шалапанова #0086
27. Нада Николова #0256
28. Исен Исами #0311
29. Сара Златкова #0509
30. Елена Рајковчевска #0446
31 Ана Дамеска Тоневска #0497
32. Ана Дамеска Тоневска #0497
33. Стефан Атанасов #0228
34. Халиде Ламалари #0077
35. Слинаш Сахи #0224
36. Александра Павлоска #0039
37. Христијан Хасани #0110
38. Ивана Давидовска Гијевска #0266
39. Бали Гонзалез Лопез #0471
40. Анита Кодев #0143
41. Кенан Демиров #0042
42. Наташа Коцева #0443
43. Цвета Поповска #0030
44. Лидија Бошковска Стојковиќ #0226
45. Љуба Стојкова #0532
46. Грозданка Ристова #0092
47. Вера Ефтимова #0040
48. Љуба Стојкова #0532
49. Теона Неделковска #0331
50. Теона Неделковска #0331
51. Абиба Исмаили #0054
52. Свиланка Спасовска #0247
53. Биљана Петковска #0120
54. Радмила Колева #0273
55. Весна Кировска #0239
56. Трајана Ременска #0375
57. Теодора Вволд #0292
58. Моника Василева #0071
59. Хусеин Ќазими #0406
60. Фуркан Унвер #0261
61. Ѓорѓи Маловски #0025
62. Ане Тунтев #0229
63. Ане Тунтев #0167
64. Димитар Илиоски #0113
65. Мартин Димитриевски #0054
66. Мирјана Смиљкова #0188
67. Славица Јаневска #0118
68. Ангела Црвенкоска #0195
69. Марија Цветановски #0263
70. Ѓоко Илоски #0026
71. Даниела Бишкоска #0212
72. Елисавета Маџирова Димитриевска #0223
73. Милан Крстевски #0155
74. Симерџан Сејдиноска #0076
75. Емилија Тодевска #0126
76. Валентина Атанасовска #0215
77. Александра Зенговска #0152
78. Маринела Георгиевска #0422
79. Васка Шалапанова #0390
80. Благоја Петковски #382
81. Маријана Јовческа #0297
82. Константина Атанасовска #0481
83. Мартин Ивановски #0247
84. Зоран Стефковски #0430
85. Анета Поп Ѓорѓиевска #0236
86. Андреа Арсовска #0485
87. Зоран Стефковски #0430
88. Зоран Стефковски #0430
89. Емилија Паноска #0213
90. Марија Русовска #0125
91. Драган Трајковски #0348
92 Славица Ристова Коцева #0057
93 Никола Теохаров #0178
94 Верица Тоциновска #0154

 

 

95 Цаца Зикова #0440
96 Весна Аврамовска #0443
97 Билјана Јандриоска #0514
98 Владимир Димитриевски #0054
99 Верица Николова #0263
100 Божин Ангелов #0117
101 Лила-Ева Пачешкоска #0226
102 Верка Гечева #0110
103 Васил Иванов #0162
104 Ангела Црвенкоска #0195
105 Зорица Стојанова #0072
106 Елисавета Маџирова Димитриевска #0223
107 Шкимбиџи Микај #0047
108 Јуле Хиниќ #0130
109 Благоја Глигоријевиќ #0157
110 Марија Карапанџова #0197
111 Роберт Андревски #0075
112 Александра Зенговска #0152
113 Ефросини Амбаровска #0106
114 Иван Велев #0030
115 Дарија Маневска #0562
116 Маја Лузевска #0042