Уште само еден ден од Garage Sale

Останува уште само еден ден од најголемиот шопинг настан кај нас Garage Sale.

Доколку до сега не сте успеале да дојдете во Ramsore Mall сега е шанса да ја искористите огромната и богата понуда на облека, накит, обувки, спортка опрема, аксесоари, книги, играчки, предмети за домаќинство и бела техника, намалени до дури 70 проценти.

Затоа побрзајте и искористете ги големите попусти и чистката која се прави во Ramstor Mall до 20 август.