10 години Timberland

Тимберленд прославува 10 години!

Овој викенд [10.11-12.11.17] одбележуваме 10 години урбани чекори со Timberland! Не заборавајте да нѐ посетите, бидејќи ви подготвивме многу изненадувања!

 23270527_1512077275541204_3665711397193695784_o