Од утре започнува Garage Sale во Ramstore mall

Време е за вистинска распродажба

Од утре започнува Garage Sale во Ramstore mall

Омилениот  шопинг настан Garage Sale, започнува од утре и ќе трае до 12 февруари. Во текот  на оваа кампања, посетителите ќе имаат можност да пазарат во трговскиот центар Ramstore Mall и тоа по намалени цени до неверојатни 70%.

Garage Sale е добропознат шопинг настан кој нуди единствена вистинска распродажба.

Ramstore Mall изјавија дека при организирање на настанот се запазени сите препораки за заштита од корона вирусот  и упатија потсетување до посетителите, да се придржуваат до истите.

Носете маска, држете растојание, редовно дезинфицирајте ги вашите раце и уживајте во незаборавен шопинг во Ramstore mall.

 

Garage sale_fb_insta (002)