5 години заедно со Sport Vision

Одлична акција по повод 5-от роденден на Sport Vision Macedonia.
Одберете го Вашето омилено парче спортска облека, обувки или опрема со дополнителен попуст од -20% на целиот асортиман.
Нашата екипа Ве очекува да прославиме заедно
Понудата важи на 6. (Петок) и 7. (Сабота) октомври 2017.

22222059_1610237445703810_9065737238947538854_n