8 Март во Рамстор Мол – Жената е секогаш центар на нашето внимание (02.03-08.03)

Од 02 до 08 март во Рамстор Мол во ЦЕНТАР на внимание ќе бидат жените!

По повод Меѓународниот ден на жената, Рамстор Мол традиционално подготви многу изненадувања, попусти и промоции за сите дами.

Паралелно со големите попусти на женската колекција, во Рамстор Мол ќе се одржи и Базар на рачни ракотворби, каде секој ќе може да избере уникатен производ за себе или за своите најблиски.

На 8 Март, во периодот од 12 до 15 часот,  со секоја приложена сметка над 1000 денари, направена во некое од продажните места во Рамстор Мол, како и во Рамстор маркетот добивате подарок. Дополнително, Денот на жената го обележуваме и со бесплатено паркинг место за секоја жена во времетрање од 2 часа.

Изберете подарок од богатата понуда на Рамстор Мол, разгалете се себеси, или покажете им љубов и внимание на најзначајните жени во вашиот живот.

8mi mart