8ми Март во Ramstore mall – Жената е секогаш центар на нашето внимание

Љубов и почит им искажуваме на нашите посетители во текот на цела година, но сепак од 03 до 08 март во ЦЕНТАР на нашето внимание ќе бидат жените!

Традиционално, по повод Меѓународниот ден на жената, Ramstore Mall подготви многу изненадувања, попусти и промоции.

Почнувајќи од 03 Март, па сè до 08 Март, Ramstore Mall ќе биде вистинско место за сите дами. Паралелно со големите попусти на женската колекција, во трговскиот ќе се оддржи и Базар на рачни ракотворби, каде секој ќе може да избере уникатен производ за себе или за своите најблиски.

На 8 Март, во периодот од 12 до 17 часот,  доделуваме подароци со секоја приложена сметка над 1000 денари, направена во некое од продажните места на Ramstore Mall. Дополнително, Денот на жената го обележуваме и со бесплатено паркинг место за секоја жена во времетрање од 2 часа.

По повод Денот на жената, изберете подарок од богатата понуда на Ramstore Mall, разгалете се себеси, или покажете им љубов и внимание на најзначајните жени во вашиот живот.

Web-slider-