Агенда еко маскенбал

Дечиња се наближува 1ви Април.

Ве очекуваме сите на добра забава и богата програма во Рамстор мол за време на еко маскенбалот.

Агендата на настанот би се одвивала по следниот редослед:

13.00 – 13.10ч       Најава за започнување на маскенбалот.

13.10 – 13.15ч        Официјално отворање на маскенбалот.

13:15 – 13:35ч        Настап на деца пејачи.

13:35 – 13:50ч        Дефиле на маски.

13:50 – 14:00ч       Магионичар Кристијан.

14:00 – 14:15ч        Прогласување победници и доделување подароци.

14:15 – 14:30ч        Сликање, музика, дружење …

Целиот настан ќе го води детскиот забавувач Ивце Пивце.

Дечиња ве очекуваме во недела (01.04.2018) на најкреативниот еко маскенбал во Рамстор мол со почеток од 13.00 часот.

IMG_9570

IMG_9723

IMG_3984