Акција во Елва

Со купување на едно парче од линијата “Море”, добивате гратис женски слип од програмата Ваsic.

Aкцијата трае во периодот 15.06-15.07.2017 или до крајот на залихите.

Ве очекуваме во Елва во трговскиот центар Рамстор на првиот кат.

19030600_1918677811746301_4793259688849384222_n