Бебе трка во Рамстор мол

АЈДЕ ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ!😊😍

Oваа сабота (02.12) заедно со вашите најмили дојдете и поминете еден забавен ден со Violeta,со многу дружба,музика, смеа а и секако многу многу подароци!

bebe trka 1

Ве очекуваме!