BLACK FRIDAY SALE во Котон!

BLACK FRIDAY SALE во продавницата на Котон!
Попусти до минус 30% на целата колекција, вкучувајќи ги и моделите кои што се веќе на попуст.

Само овој викенд, направете го вашето омилено пазарување по намалени цени.

Не пропуштајте.

koton-black