Black Friday Week во Рамстор Мол

Black Friday Week во Рамстор Мол

22.11-28.11

Недела на попусти во Рамстор мол!

Во пресрет на најголемиот шопинг настан Black Friday, Рамстор мол на сите шопинг зависници им овозможи попусти до 80%, кои ќе траат цела недела од 22.11 до 28.11.

На 26.11, на официјалниот ден на Black Friday ви приредуваме уште едно изненадување каде што од 14ч до 18ч, со секоја сметка од 1000 денари направена во која било продавница во трговскиот центар, вклучувајќи го и маркетот, имате можност да добиете ваучер кој подоцна можете да го искористите за пазарување во Рамстор маркетите.

Затоа, во периодот на оваа недела, не планирајте ништо друго освен супер шопинг, и не заборавајте да ги почитуваме препораките за заштита од Коронавирусот, да се однесуваме одговорно и заедно да уживаме во најдобриот шопинг во градот.