Богата агенда во детскиот свет во Рамстор мол

Дечиња од 01 до 05 ноември повелете во незаборавниот детски свет во омилениот Рамстор мол. За вас ја подготвивме најбогата агенда:

01-02-03 Ноември ве очекува забава на поставените реквизити, забава во детските корнери и вашите омилени ликови во периодот од 17 до 19 часот.

agenda 1vi noemvri

04ти Ноември, сабота е резервирана за забава со Златните славејчиња, едукативни работилници и магионичари.

agenda 4ti noemvri

На 05ти Ноември го затвараме настанот со дружење со вашите омилени детски ликови.

agenda 5ti noemvri

Радости прави за умни глави од 01 до 05 Ноември во детскиот свет во Рамстор мол!