Започна Саем на книга во Рамстор Мол

Летово дружи се со доообра книга Од денес во Рамстор Мол започнува Саемот на книга организиран од трговскиот центар во соработка со Македонската асоцијација на издавачи (МАИ), а ќе трае до 12ти јуни. На овогодинешниот летен саем на книгата учес

Garage sale in Ramstore mall

Are you ready for the biggest sale in the city? Everything is ready for the traditional shopping mania in Ramstor Mall known as Garage Sale. From 14 to 20 August 2018, all prices in Ramstor Mall shall be up to 70% off while the stores will of

Go to shopping at Ramstore Mall and get to know Europe!

Go to shopping at Ramstore Mall and win one of the amazing prizes! The big sweepstakes is beginning now! As from today (20.04.2018)  until June 7th 2018 go to shopping in the stores of Ramstore Mall and you may win a trip to Rome, Paris, Barcelona or

Magic Easter tree in Ramstore mall

Ramstor Mall in cooperation with the Public Institution-Center for Social Work, the Red Cross of the city of Skopje and Komercijalna banka for the third year in a row is organizing a charity action titled “Magic Easter tree”. This charity action is o

New Year prize game: Buy, scratch, win!

Be first and unique with Citroen C3 Aircross! During the upcoming holidays and the winter season win one of the 111 prizes of the prize game “Buy, scratch, win!” organized by Ramstor Mall. The latest surprise prepared by Ramstor Mall shall fill

Magic Easter tree

Ramstor Mall in cooperation with the Public Institution-Center for Social Work, the Red Cross of the city of Skopje and Komercijalna banka for the second year in a row is organizing a charity action titled “Magic Easter tree”. This charity action is

Детска театарска претстава „Новогодишна авантура на Брашко“

Дечиња!!! Ве очекуваме утре во со почеток од 11.00 часот на детската театарска претстава „Новогодишната авантура на Брашко“. Детската претстава со работен наслов „ Од зрно до леб “ е краткотраен мјузикл составен од 5 песнички со едукативна содр

Вкусна есенска понуда од одделот за брза храна за месец Ноември

Богата и вксуна понуда за сите гурмани на добрата храна овој месец ноември само во одделот за брза храна на Рамстор мол. За овој есенски и студен месец ноември готвачите од рестораните на Рамстор мол подготвија различни превкусни специјалитети.  В

Orange wave in Ramstore Mall

July – month of the orange wave bringing generous discounts in Ramstore Mall. The orange wave will bring high discounts referring to all brand names in Ramstore Mall and it will freshen you up with discounts up to 50 percents. We have organized