Шопинг лудило во Рамстор Мол како никогаш до сега

Најголемиот шопинг настан кај нас, Garage Sale, како никогаш до сега привлече огромен број на посетители во првиот ден. Шопинг лудилото кое постои за време на Garage Sale, ги оправда нашите очекувања. Оваа недела од 14 до 20 август во Рамстор Мол

Од утре започнува Garage Sale во Рамстор Мол

Од 14 до 20 август, правиме чистка вадиме се надвор во Рамстор Мол СТОП. СТОП. СТОП. Што и да правите утре, стопирајте. Зошто? Бидејќи започнува најголемото шопинг лудило кај нас. Од утре се до 20 август започнува Garage Sale. Веќе добро познат

Garage Sale во Рамстор Мол од 14 до 20 август

Правиме чистка вадиме се надвор  Од 14 до 20 август во Рамстор Мол започнува Garage Sale, шопинг настан кој со нетрпение сите го очекувате. Како и секоја година, така и оваа, во Рамстор Мол правиме чистка и вадиме се надвор. Секој од вас ќе може д

Големо отворање на Comodita Home во Рамстор Мол

Во среда (31 јули) Comodita Home ја отвора деветата продавница во Македонија во Рамстор Мол во Скопје. Големото отворање е закажано за 12 часот кога Comodita Home ќе ги отвори вратите за сите свои потрошувачи со големи изненадувања, подароци и попуст

Започна Саем на книга во Рамстор Мол

Летово дружи се со доообра книга Од денес во Рамстор Мол започнува Саемот на книга организиран од трговскиот центар во соработка со Македонската асоцијација на издавачи (МАИ), а ќе трае до 12ти јуни. На овогодинешниот летен саем на книгата учес

Garage sale in Ramstore mall

Are you ready for the biggest sale in the city? Everything is ready for the traditional shopping mania in Ramstor Mall known as Garage Sale. From 14 to 20 August 2018, all prices in Ramstor Mall shall be up to 70% off while the stores will of

Go to shopping at Ramstore Mall and get to know Europe!

Go to shopping at Ramstore Mall and win one of the amazing prizes! The big sweepstakes is beginning now! As from today (20.04.2018)  until June 7th 2018 go to shopping in the stores of Ramstore Mall and you may win a trip to Rome, Paris, Barcelona or

Magic Easter tree in Ramstore mall

Ramstor Mall in cooperation with the Public Institution-Center for Social Work, the Red Cross of the city of Skopje and Komercijalna banka for the third year in a row is organizing a charity action titled “Magic Easter tree”. This charity action is o

Garage sale in Ramstore mall!

Are you ready for the biggest sale in the city? Everything is ready for the traditional shopping mania in Ramstor Mall known as Garage Sale. From February 6th until February 11th 2018, all prices in Ramstor Mall shall be up to 70% off while t

New Year prize game: Buy, scratch, win!

Be first and unique with Citroen C3 Aircross! During the upcoming holidays and the winter season win one of the 111 prizes of the prize game “Buy, scratch, win!” organized by Ramstor Mall. The latest surprise prepared by Ramstor Mall shall fill