CELEBRATING THE WORLD KIDS COLOURING DAY

On Friday, at 12 PM, on the first floor of Ramstor Mall, we will celebrate the World Kids Colouring Day, for the 7th consecutive year, organized by Euro Danvest in collaboration with Staedtler. “Funny Animals” will be the topic of the creative wor

HAPPY GRADUATION DICOUNTS

During the next three days (May 13, 14 and 15), Ramstor Mall will be filled with real graduation euphoria, and the Mall announces final discounts for all high school graduates. Within the framework of the “Happy Graduation Discounts” campaign, we

Започнува голема матурска кампања на Рамстор Мол

Трговскиот центар  кој е центар на модата, вкусови, настани и забава, Рамстор Мол преку денешната најава на кампањата Матурско табло уште еднаш ја потврдува постојаната грижа за своите посетители. Имено во изминатите неколку години Рамстор Мол пролет

Волшебно велигденско дрво

Во пресрет на верскиот празник Велигден, Рамстор мол во соработка со Црвениот крст на град Скопје и ЈУ Центар за социјална работа организираат хуманитарна акција наречена како „ Волшебно велигденско дрво “. Над 50 деца и младинци кои што го посет

Рециклираме и се маскираме за денот на шегата и смеата

Трговскиот центар Рамстор во соработка со Пакомак и Шпаркасе банка , по четврт пат ќе го организира најголемиот еко маскембал во земјата. На најзабавниот маскембал право на учество имаат сите деца од 3 до 14 години кои ќе изработат маска од материјал

Рамстор мол е првиот локален бренд на снепчет

Од оваа недела Рамстор Мол е првиот бренд во Македонија кој е активно присутен на Снепчет (Snapchat). Оваа апликација за мобилни телефони прерасна во една од најпопуларните во светот посебно кај помладите генерации. За само неколку години постоење ус

Март, месец на жената во Рамстор мол

 Празнично одбележување на меѓународниот ден на жената во Рамстор мол. За понежниот пол подготвивме цел месец забава и подароци за едно необично празнување на жената. /p> Започнувајќи од 01ви март па се до 26ти март ќе се празнува суштинското зна

Во потрага по совршена жена

Овој месец ја бараме совршената и најиспиративната жена во вашиот живот која ќе добие 7 дневно all inclusive патување за двајца со авион во Коста Брава, Шпанија. Сите имаме по една жена (сестра, мајка, баба, тетка, пријателка) – инспирација. Жена кој

LOVE, OH LOVE – ЉУБОВЕН ВИКЕНД ВО РАМСТОР МОЛ

Да наздравиме заедно за љубовта и виното овој викенд 12-14 февруари. Го прославуваме заедно денот на виното Св. Трифун и денот на љубовта Св. Валентин во Рамстор мол. За посетителите подготвивме изненадувања и споделување на многу љубов. На 1