Добитници од наградната игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“

Големата наградна игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“ официјално заврши. На денешното официјално извлекување беа извлечени среќните добитници на: 40 вредносни ваучери од 1000 денари за пазарување од Рамстор маркетот. 4 викенди за двајца

Летен саем на книга

Летото и годишните одмори се идеално време за опуштање, релаксирање и поминување на квалитетно време со добра книга. Добро познавајќи ги потребите и желбите на своите посетители Рамстор Мол во соработка со Македонската асоцијација на издавачи го наја

Денови на Турција во Рамстор мол

Запознај ја Европа со Рамстор мол! Овие денови ја посетуваме Турција и градот Истанбул. Од 28.05 па сè до 07.06.2018 година, како дел од големата наградна игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“, ги одбележуваме деновите на Турција во Рамстор мол

Денови на Шпанија во Рамстор мол

Запознај ја Европа со Рамстор мол! Овие денови ја посетуваме Шпанија и градот Барселона. Од 18.05 па сè до 27.05.2018 година, како дел од големата наградна игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“, ги одбележуваме деновите на Шпанија во Рамстор мо

Среќно матуранти!

Под мотото “Среќно матуранти”, во Рамстор Мол од 10.05.2018 година започнуваат низа на интересни активности посветени на овогодинешните матуранти и полуматуранти. Во рамки на оваа кампања која ќе трае се до 21 мај сите матуранти кои ќе ја пронајда

Денови на Франција во Рамстор мол

Запознај ја Европа со Рамстор мол! Овие денови ја посетуваме Франција и нејзиниот главен град Париз. Од 04.05 па сè до 15.05.2018 година, како дел од големата наградна игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“, ги одбележуваме деновите на Франција 

Одбележување на светскиот ден на детско боење

Во недела, 06/05 , со почеток од 14 часот на првиот кат во Рамстор мол во детското катче ќе се одбележи  по девети пат светскиот ден на детско боење во организација на Еуро Данвест во соработка со Staedtler. Дечиња подготиввме за вас материјали за

Денови на Италија во Рамстор мол

Од денес па сè до 04.05.2018 година, како дел од големата наградна игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“, ги одбележуваме деновите на Италија во Рамстор мол. За времетраењето на наградата игра ќе се одвиваат многубројни активности со кои шт

Инстаграм фото конкурс за најдобра европска фотографија

Започнува фото конкурсот на Рамстор мол за избор на најдобра направена европска фотографија. Во периодот од 23.04 до 20.05, како дел од наградата игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“, учествувајте во нашиот предизвик на Инстаграм и освојте вре

Пазари во Рамстор мол и запознај ја Европа!

Правила награда игра - „Запознај ја Европа“ Пазари во Рамстор мол и освоj една од многуте неверојатни награди! Почнува голема наградна игра! Од 20ти април до 7ми јуни 2018 година пазари во продавниците на трговскиот центар Рамстор и можеш да одиш на