Женски свет во Рамстор Мол

Изминатиот викенд трговскиот центар Рамстор се претвори во ткн. „ Женски свет“. По повод 8ми март, Интернационалниот ден на жената, Рамстор ги разубавуваше и создаваше насмевки кај сите жени. Се организираа повеќе активности. Во неделата, 8ми март