Рамстор Мол Ве кани на заедничко одбележување на денот на пролетта.

По повод денот на пролетта (21.03.2015) во нашиот трговски центар ќе се одржи креативна работилница на вредните сезнајковци, кои ќе цртаат на тема: пролет. По завршувањето на работилницата следува изложба на нивните уметнички дела. За сите посетители

Клуб на сезнајковци

По повод “Гурмаснки месец во Рамстор“ на 14ти март во 11 часот, ќе се оддржи нашиот “ Клуб на сезнајковци” чија основна цел е преку забавни активности да ги анимираме најмалите за нивна креативна изработка и декорација на тортички. Местото за креатив

Цел месец врвно искуство за посетителите на трговскиот центар Рамстор, музика, вкусна храна и многу подароци

Со отворањето на новиот дел за брза храна, Рамстор Мол предизвика вистинско одушевување кај верните посетители кои во овој период уживаат во богатата понуда на Гурманскиот месец, под слоганот: Ајде да јадеме заедно. Горан Папаз и неговиот саксофо

Женски свет во Рамстор Мол

Изминатиот викенд трговскиот центар Рамстор се претвори во ткн. „ Женски свет“. По повод 8ми март, Интернационалниот ден на жената, Рамстор ги разубавуваше и создаваше насмевки кај сите жени. Се организираа повеќе активности. Во неделата, 8ми март