Дружење со Дајте Музика во Рамстор Мол

Другарството е најважно - Дајте Музика во Рамстор мол Да покажеме дека другарствотото е најважно со Дајте Музика во Рамстор мол По повод почеток на второто полугодие од учебната година, како и секогаш Рамстор Мол нуди одлична забава за најмалит

Извлечен е среќниот добитник на FORD EKOSPORT од наградната игра на Рамстор Мол

Новата 2020 донесе многу радост и среќа на Татјана Балчева. Тој е среќниот добитник на Форд Екоспорт од големата наградна игра на Рамстор Мол која традиционално се одржува секоја година. Извлекувањето на добитникот се одвиваше јавно во Рамстор Мол

НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА НА ЖЕЛБИ ВО РАМСТОР МОЛ ДОНЕСЕ РАДОСТ И ПОЛНИ СРЦА

Во пресрет на новата година Рамстор Мол традиционално како и секоја година донесе радост и среќа на многу дечиња. И оваа година, во соработка со Црвен Крст на Град Скопје, Рамстор Мол по повод новата година и божиќните празници организираше хумани

Магична празнична атмосфера во пресрет на новогодишните празници во Рамстор Мол

Големи попусти и голема наградна игра за сите вас. Рамстор Мол во пресрет на новогодишните празници обезбеди големи попусти со што овие празници ќе ви ги направи магични. Магичната атмосфера во пресрет на празниците е збогатена со попусти кои најч

Рамстор Мол – новогодишна магија за сите вас

Рамстор Мол - вистинска празнична магија за вас и вашите најмили Многу забава, попусти и хуманитарна акција за поубави новогодишни празници Оваа година Рамстор Мол е омилено место за сите посетители. Во прекрасен новогодишен амбиент кој навистина о

НОВОГОДИШНА ЕЛКА НА ЖЕЛБИ ВО РАМСТОР МОЛ

Хуманитарна кампања на Рамстор Мол и Црвен Крст Скопје, 02.12.2019 - Традиционално, како и секоја година, 11-ти пат Рамстор Мол во соработка со Црвен Крст на град Скопје по повод новогодишните празници организира хуманитарна акција за децата смест

Заборавете на се овие денови… Black Friday во Рамстор Мол

Black Friday во Рамстор Мол - Големи попусти и мнооогу забава од 29.11 до 01.12   Овој петок во Рамстор Мол се организира шопинг лудило и многу забава по повод Black Friday. За сите вас, обезбедивме големи попусти во речиси сите продажни мес

Голема наградна игра на Рамстор Мол

Рамстор Мол ве наградува - во Новата година со нов Ford EcoSport Со Рамстор Мол до поубави новогодишни празници   Од 16.11.2019 до 16.01.2020 година пазарувај во Рамстор Мол и учествувај во големата наградна игра каде можеш да освоиш но

РАМСТОР МОЛ ГО ОДБЕЛЕЖУВА СВЕТСКИОТ ДЕН НА МИЛЕНИЧИЊАТА

РАМСТОР МОЛ ГО ОДБЕЛЕЖУВА СВЕТСКИОТ ДЕН НА МИЛЕНИЧИЊАТА СО ФОТО КОНКУРС ОБЈАВЕТЕ ФОТОГРАФИЈА ОД ВАШЕТО МИЛЕНИЧЕ И УЧЕСТВУВАЈТЕ НА КОНКУРСОТ   По повод светскиот ден на миленичињата Рамстор Мол организира фото конкурс. Се што треба да направите е

Погледнете како си поминавме на маршот со Ивце Пивце

САКАМЕ ШКОЛО. САКАМЕ ПОВЕЌЕ ЛЕКТИРИ. ДАВАЈТЕ ДОМАШНИ - НЕ СЕ ИЗДРЖУВА ВЕЌЕ!!! СЕКОЈ ДЕН МАТЕМАТИКА. СЕКОЈ ДЕН ЗА УЖИНКА – ГРАШОК И БОРАНИЈА беа паролите кои вчера дечињата заедно со Ивце Пивце ги носеа од плоштад Македонија до Рамстор Мол. Многу п