Пролетна промоција во Спрингфилд

Одлична пролетна промоција во продавницата на Спринфилд во Рамстор мол. Во периодот од 11ти до 17 април до - 25 проценти попуст на јакни и палта. Попустот се пресметува на каса. Не се комбинира со останатите попусти и промоции.

Нови цени во Груп Фиори

Посетете ја продавницата на Gruppo Fiori во Рамстор мол на прв кат и погледнете ја новата колекција на облека за пролет - лето по одлични нови цени.

Пролетна акција во Sport Vision

Нова пролетна акција во продавницата на  Sport Vision во Рамстор мол. Со комбинација на 2 производи од брендот Ellesse добијте -20%, со комбинација на 3 производи добијте – 30% попуст.