ЧИСТКА ВО RAMSTORE MALL! ПОПУСТИ ДО 70%

garage-sale

Најголемото шопинг лудило во Скопје во организација на Ramstore Mall започнува на 03.02.2016 и ќе трае се до 07.02.2016 година. „Правиме чистка, вадиме се надвор“ е добро познатото мото на трговскиот за време на најдобриот настан Garage Sale кој се одржува веќе по четврти пат, но за прв пат огромни попусти ќе има на зимските колекции.

Посетителите на Ramstore Mall ќе имаат можност да уживаат во одличен шопинг со попуст дури до 70% на производите во сите продавници во трговскиот. Ова е вистински рај за сите љубители на квалитетни производи.

Покрај големите попусти и распродажбата во продавниците, маркетот кој што е лоциран во самиот трговски центар исто така ќе учествува со разновидни производи по исклучително ниски цени.

Ramstore Mall секогаш се грижи своите купувачи да го добијат најдоброто.

„Паркирај се“ во Ramstore Mall и уживај одлична атмосфера и попустите до 70%.