Денови на Франција во Рамстор мол

Запознај ја Европа со Рамстор мол! Овие денови ја посетуваме Франција и нејзиниот главен град Париз.

Од 04.05 па сè до 15.05.2018 година, како дел од големата наградна игра „Запознај ја Европа со Рамстор мол“, ги одбележуваме деновите на Франција во Рамстор мол.

За времетраењето на наградата игра ќе се одвиваат многубројни активности со кои што ќе ја запознаете подобро Европа.

Филмски проекции

Идните две среди на 09.05 и 16.05.2018 година со почеток од 20.30 часот во одделот за брза храна ќе ве чека бесплатна проекција на француски филм.

Proekcija-na-Francuski-filmovi-04.05.2018

Детски едукативни работилници

Изработка на 3Д макети од градот Париз во викендите 05,06 Мај и 12,13 Мај :

  • макета на значајните места во Франција Парис (Ајфеловата кула, Авенијата Елисејски Полиња, Триумфалната порта).

Одлични промоции

Промотивни акции во маркетот во склоп на трговскиот центар Рамстор на француските производи.

ZapoznajJaEvropa Francija Proizvodi 04.05.2018 (3) ZapoznajJaEvropa Francija Proizvodi Vina 04.05.2018

Пазари и патувај во Париз со Рамстор мол, центар во центар.