Детска театарска претстава „Новогодишна авантура на Брашко“

Дечиња!!!

Ве очекуваме утре во со почеток од 11.00 часот на детската театарска претстава „Новогодишната авантура на Брашко“.

Детската претстава со работен наслов „ Од зрно до леб “ е краткотраен мјузикл составен од 5 песнички со едукативна содржина. Главни ликови во претставата се суперхеројот Брашко, Дедо мраз и Марија.

Во склоп на настанот ќе се доделат и новогодишните подароци на дечињата од загрижувачките семејства, од акциајта на трговскиот центар Рамстор и Црвен крст.

%d1%84%d0%b1-%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%be-27-12