До – 15% попуст за матуранти во Карписа

Одлична понуда за сите матуранти во продавницата на Карписа.

Минус 15 проценти попуст за сите матуранти.

Изберете ја вашата омилена чанта или паричник и заблескајте на вашата матура.

201702carpisa-160217