Дополнителни – 20% попуст во Спрингфилд

Одлично дополнително намалување од -20 % попуст на веќе намалената облека во продавницата на Спрингфилд, лоцирана на приземје во трговскиот центар Рамстор.

Побрзајте, акциајта трае до 22ви Јануари.

springfiled